lauantai 19. tammikuuta 2013

Koirapuistoilua

Tänään käytiin neitien kanssa reipas 2h aamulenkki. Ajattelin lähtä etsimään uusia lenkkireittejä. Ja mahtava paikka löyty, Oulun Hupisaaret. Todella kaunis paikka, ihania pikkusiltoja ja polkuja mielinmäärin. Aurinkokin paistoi mahtavasti, harmi että kamera jäi kotiin. Mulla oli jalassa normilenkkarit, joten ei lähdetty kahlaamaan pienimmille poluille, joten käveltiin aurattu lenkki, ja siinäkin meni jo puolisen tuntia vaikka reippaasti käveltiin. Keskellä hupisaaria näytti olevan myös koirapuisto. Upea paikka! Ehdottomasti aletaan käymään enemmänkin. Paikka ois varmaan tosi hyvä kimppalenkeille! Koiratkin oli rättiväsyneitä kun tultiin kotiin.
Päivälenkillä käytiin koirien kanssa koirapuistossa, jossa saivat vähän telmiä. Tuisku sai myös riehua kunnolla 5kk bortsun kanssa. Lissu ei aluksi välittänyt, päästeli murahuksia kun pentu tuli liian lähelle. Lopuksi sitä kyllä alkoi kiinnostaa Tuiskun ja pennun leikit, ja häntä heiluen seuraili perässä. Tosi hyvä nähdä Lissulla edistystä, ettei ole enään niin ujo muiden koirien kanssa. Nykyäänkin parin tutuksi tulleen koiran kanssa ihan mielissään häntä heiluen telmii.


4 kommenttia:

 1. Mun on pakko kysyä, että onnistuuko teitä treffata Nalan kanssa Oulussa maaliskuussa? Oltais tulossa viikonlopuks sinne ja olis hirveen mukava nähdä. Mikäli siis meidän Nala on terve siihen mennessä. Tiätkö mitään jääreittejä, joita vois käydä kiertelemässä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä varmasti onnistuu, jos tänne päin olette tulossa :-) mää en täältä kovin paljoa jääreittejä tiedä, mutta Nallikarissa olisi varmaan meren päällä kiva käydä. Ehdottomasti haluaisin teitäkin nähdä!

   Poista
  2. Noni, kiva kiva. Oltais kymppiviikolla tulossa, kun meillä on silloin loma. Mahdollisesti se viikonloppu, ite tuun lauantaina illalla vasta Ouluun junalla, mikäli siis tullaan viikonloppuna. Kun meillä on täällä mätsäri + möllitoko, niin pitää käydä pyörähtään.

   Poista
  3. Okei, jutellaanpa tarkemmin sitten lähempänä :)

   Poista