lauantai 5. tammikuuta 2013

Ongelmia

Mää en nyt tiedä mikä tässä mun koneessa on. Käsittelin kuvia ja photoshopissa näytti hyvältä. Jälkeenpäin katsoin niitä windowsin valokuvavalikoimassa ja kuvat näytti niinkuin ne olisi kontrastilla raiskattu. Ja muidenkin kuvat näyttää samalta. Blogista kun katsoin niin viikko sitten otetut kuvat näyttivät myös kauhealta, vaikka pari päivää sitten ne vielä normaalilta näytti. Facebookissa kaikki kuvat on myös raiskattu kontrastilla ja näyttävät ihan järkyttäviltä. Miten mää nyt voin käsitellä kuvat oikein kun kone näyttää ne ihan väärin? Tietäisikö kukaan mikä tässä on kyse, ja miten korjata asia? Tämä on ihan uusi kone ja vasta näytti kuvat ihan oikein.. Mutta, näyttääkö tämän postauksen kuvat teille että niissä olisi ihan liikaa kontrastia? Olisi mukava jos vastaisitte että saisin tietää onko vika tässä koneessa. Muttakun ei se photoshopissakaan se vika voi olla kun kuvat näytti jo raakana kamalilta..
Raketit jättikin ''syvemmät jäljet'' Lissulle kun odotettiin. Uudenvuoden jälkeen se ei ollenkaan ole halunnut lähtä ulos, vaan kipittää syrjimpään nurkaan mitä on. Yks aamu se yritti mennä mun sängyn alle kun ulos oltiin menossa. Lenkeillä se käveli valppaana koko ajan ja jos pienikin narahus tai pamahus kuului niin se jäi tapittamaan ja läähätti vähän väliä. Tänään se kuitenkin onneksi oli kuin oma ittensä ja pirteänä tuli vierelle heiluttamaan häntää kun takin otin esiin. Lenkilläkin käveli rauhallisena eikä hermoillut koko ajan. Niin, ja eilen jäi meillä ekat tokotreenit välistä Tuiskun juoksujen takia, eikä sitten Lissunkaan kanssa sinne päästy kyytipulan takia. Toivottavasti ensiviikolla päästään Lissun kanssa, Lissu saa vähän reenata muiden koirien seassa mätsäreitä varten. Tuisku pääsee mukaan kunhan on lopettanut juoksemasta.

4 kommenttia:

 1. Aika ikäviä nuo raketit paukkuarkoja koira kohtaan. Hyvä kuitenki että Lissu lopulta rohkeni takaisin pihalle. Eiköhän se ajan kanssa mene ohi! Tykkään kuvista, ja eivät ne puhelimella katsottuna ainakaan näytä kontrasti raiskatuilta :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se jo pikkuhiljaa alkanut olla taas normaali oma itsensä :) Jooo, mä kävin kans läppärillä katsomassa kuvia ja ne näytti ihan normaalilta, eli tässä koneessa nyt joku asetus vissiin mättää :--D mää en oikein hallitse tätä koneen käyttöä!

   Poista
 2. Mulla on oman läppärin kanssa sama ongelma, että kontrasti raiskaa kuvat. Aloin epäillä asiaa, kun katsoin vanhoja kuvia koneelta, jotka tiesin hyvälaatuisiksi (eka epäilin nimittäin että kamera hajoaa). Kaveri sitten varmisti, että kuvat ovat edelleen hyvälaatuisia. Tosi kiva juttu, kerro ihmeessä miullekin jos keksit ongelmaan ratkaisun. ;P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa, on kyllä inhottava juttu. Vielä en oo keksiny asialle mitään, yritän vain toivottomana odotella että se korjaantuisu itse :D

   Poista