keskiviikko 16. tammikuuta 2013

Omistaja sairastelee

Ja taas mä saan maata sohvalla sairastellessa, kuume noussu ja päätä särkee. Onneksi meidän Lissu on mitä mahtavin sairastelukamu, koko päivän se on taas makoillut mahan päällä telkkaria katsoessa. Huonon olon vuoksi en jaksanut lähtä koirien kanssa sen pitemmälle päivälenkille, mutta pakko oli kamera ottaa mukaan kun oli niin mahtava ilma. Tosin äkkiä se ilo loppui kun kamerasta akku tyhjä. Just silloin kun koirat innostui leikkimään. Piti sitten turvautua puhelimen kameraan.
Viime viikolla käytiin taas viikonloppuvierailulla Kiimingissä, kun kävin hiukset värjäyttämässä. Lenkillä oli kiva käydä kun viereisellä pellolla käveleskeltiin moottorikelkan jälkiä. 
Jospa tuota kohta pääsisi Oulujoen päälle juoksemaan koirien kanssa, saisivat kunnolla juosta ja irrotella. Leikkikavereita kaipailtas kovasti, Tuiskukin kun tykkää telmiä kaikkien kanssa.Mätsäreitä varten ollaan Lissun kanssa harjoiteltu. Hiukkavaarassa ois 27.1 mätsäri, vaan voi olla että jätän molemmat kotiin, kun menen sinne jo pari tuntia aikaisemmin kattomaan kaverin labbiksen vuoron, ja jouduttas omaa kehää odottamaan jopa monta tuntia, ja siellä on aina todella ahdasta. Jospa sitten keväällä pyöritään kun on ulkomätsärit. Tuiskun kanssa ei oo näyttelyitä tiedossa kun vasta keväällä, joten nyt keskitytään neidin kanssa tokoon ja yritettäis tänä vuonna korkata ne kokeet.

2 kommenttia:

  1. Hei mekin ollaan Been kanssa tulossa ehkä tuonne Hiukkavaaraan! Olisi mukava nähdä jos me sinne nyt päästään 8)

    VastaaPoista
  2. aijjaa! :-) katotaan nyt otanko edes Tuiskua mukaan, Lissulle olisi aivan liian raskasta olla monta tuntia niin ahtaassa paikassa. Luultavasti tulen ilman koiria koko päiväksi kuvailemaan muita :-) mutta ehdottomasti tulukaa hihasta nykäsee jos pääsette :-)

    VastaaPoista