tiistai 9. heinäkuuta 2013

All your promises, and all the plans we had, what happened to that?

Wuhuu, wuhuu, ja vielä kerran wuhuu! Tänään on ollut kivan viileä päivä, joten lähdettiin Tuiskun kanssa treenaamaan viereiselle nurmikentälle. Viimekerran treenit oli muistaakseni vähän vaisut, mutta tällä kertaa Tuisku jälleen yllätti todella positiivisesti. Sekin varmaan auttoi että ruoka venyi vähän myöhempään, joten Tuiskulla oli nälkä. Tänään jopa uskalsin nostaa katseen pois koirasta, eikä seuruu muuttunut miksikään, kontakti pysyi silti, jes! Treenit alkoivat tosin vähän huonosti, pistin kameran päälle videokuvausta varten, ja tottakai se herjasi ettei ollut muistikorttia... Joten, yritin sitten taiteilla litteää puhelintani kameralaukun päälle niin, että se edes jotenkin pysyisi pystyssä. Sainkin kuin sainkin sen kuvaamaan, mutta ilo loppui ensimmäisen videon jälkeen. Loppujen lopuksi sain yhden seuruupätkän kuvattua. Yritin kuvata (täydelliset!) jäävät, vaan tämä mun lumian paska ruukaa tiltata kun lopetan videoimisen, joten jouduin sammuttamaan puhelimen ja videot jäi tallentumatta. Tämä on vaan tätä mun tuuria. Voi prklstanahelv!

Treenit aloitettiin seuruulla, nykyään olen ottanut hirveästi pieniä muutaman askeleen seuruuta, mutta tänään tein pitempiä, n. 10-15 askeleen pätkiä. Tuiskulla oli hurjasti virtaa ja pieniä haukahduksiakin sieltä tuli kun niin innoissaan oltiin. Seurasi tosi nätisti, nostin katseen ylös koirasta ja sivusilmällä kyttäsin pysyykö seuruu samana, ja kyllähän se pysyi. Hurjat kehut. Käännökset meillä on ollut ongelmana, vasemmalle kääntyessä koira erkanee musta, oikealle kääntyessä koira jää jälkeen. Noh, tänään ei ollut tietoakaan sellaisista ongelmista. Vasemmalle kääntyessä Tuisku pikkaisen erkani, muttei paljoa. Käännös oikealle oli tosi kiva, pysyi mukana eikä jäänyt jälkeen. Todella pitkästä aikaa, otettiin onnistunut pitempi seuruu, jossa oli kumpaakin suuntaan käännös. Ihan huippu Tuisku! Tällä kertaa en paljoa ottanut pysähdyksiä. Otettiin vielä seuruun yhteydessä täyskäännös oikealle, ja kyllä, se koira pysyi mukana, vielä käännöksen jälkeenkin!

Yksi luoksetulo otettiin, nappisuoritus, ei sen kummempaa moittimista. Kivalla vauhdilla tuli sivulle suoraan.

Viimeiseksi otettiin jäävät. Yksi maahanmeno, vieläkin olen sitä mieltä että tämä on vahvin liike. Seuruu tosi hyvää, pamahti maahan heti käskystä. Harmi kun en saanut videolle. Jälleen kerran jouduttiin seisomisessa ottamaan yksi toisto, kun ensimmäisellä kerralla istui. Toisella kerralla kyllä seisoi, en ole ihan varma valuiko pari askelta.

Seuraavalla kerralla voisin harjoitella paikkista ja kaukoja, niitä en ole pitkään aikaan ottanut (vaikka paikkiksessa tuskin ongelmaa on). Toivottavasti päästäisiin tällä viikolla ryhmätreeneihin, että saataisiin vähän häiriötä. Ja herranpieksut, vasta hoksasin että meillähän ei ole hyppyä harjoiteltu pitkään aikaan. Nyt kun asutaan kerrostalossa, eihän minulla ole mitään missä säilyttää hyppyestettä. Voi itku, missähän me päästäisiin hyppyä treenaamaan...

Videossa on taas joku ihan random musiikki, piti saada ääneni pois ja tube antoi vain jotain outoja biisejä. En tiedä miksi taputtelen hirveästi kun vapautan Tuiskun ruokakupille, kai sitä vaan oli niin onnessaan :D


5 kommenttia:

  1. älä välitä mulla on toi sama taputtelu juttu liikkeitten jälkee mut Taiga tykkää siitä (ehkä?) :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, en mä vaan tiedä miks mä automaattisesti taputtelen tai heilauttelen käsiä :D

      Poista
  2. mä en taputa mut nyökkään aina tai heilautan kättä :D sulla on aina niin hienoja bannereita! teetkö niitä muillekkin? :) jos teet, niin täällä yksi kiinnostunut!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä kans heilauttelen nuita käsiä joka suuntaan aina :D ja joo, kyllä mä oon bannereita tehnyt jos joku on kysynyt. Pistä vaan sähköpostia tulemaan :)

      Poista
    2. Okei, yks ihminen tekee mulle bannerin nyt (jos kuvat suostuu menemään), mutta katellaan myöhemmin :) varmasti tuun vielä banneria kysymään :D

      Poista