sunnuntai 7. heinäkuuta 2013

Mi amor, in your eyes I see love like a fire


Kesäkuun alussa lupasin kirjoittaa enemmän meidän touhuiluista, kun näin lomalla sitä aikaa riittää. En voi sanoa muutakuin, jaa. Se on vähän jäänyt. Kuitenkin, taas on kerennyt tapahtua kaikenlaista. Syy miksen ole taas viikkoon kirjoitellut, on varmaan se, etten ole jaksanut raahata kameraa ulos ja kuvata koirista (julkaisukelpoisia) kuvia. Koneellakin tulee harvoin käytyä, vain silloin kuin siirrän kuvat ja kirjoitan tätä blogia. Nykyään kaiken nettisurffailun pystyn hoitamaan kännykällä. Ryhdistäydy nyt kirjuri..!

Viime lauantaina 6.7 käytiin Tuiskun kanssa mätsärissä. Mätsäripaikalle oli matkaa n. 3,6km, joten lähdettiin polkemaan pyörällä. Ilmakin oli tarpeeksi viileä että Tuisku jaksoi juosta. Kyllähän se vähän mateli pyörän perässä, mutta lähdimme aikaisin jotta kerettiin ottaa juomataukoja. Mätsäripaikalla oltiin ajoissa (ja hyvä niin, sillä juuri kun olin ilmottautunut, jono oli kasvanut todella pitkäksi), jotta kerkeäisin vähän harjata Tuiskua, sillä neiti ei ole taas vähään aikaan nähnyt harjaa. Meidän numero oli 400, joten olimme jo ensimmäisessä parikehässä. Ennen meidän kehää testasin kaverin nuorta kessua, jos käy niin että esitän sen Oulun KVssa ensi vklp. Tosi nätti ja näppärä tapaus! Sama koira sattuikin olemaan meidän parina. Tuisku seisoi taas tosi kivasti, vaan juoksu olin vähän sellaista sipsuttelua märän nurtsin takia. Sininen nauha saatiin käteen, olihan se jo arvattavissa. Nauhakehässä loppujen lopuksi yllettiin sijalle 2. Olin ihan tyytyväinen siihen, en olisi kyllä jaksanut enään odotella BIS-kehää. Meidän kehän jälkeen nakkasin Tuiskun äkkiä häkkiin ja pääsin samaisen kaverin lapparinartun hihnan päähän. Hyvin meillä meni, mitä nyt mun pienistä paineista että teenhän varmasti kaiken oikein, milloinhan viimeksi olen muiden koiria esittänyt. Nooh, eikö se ole niin että ensimmäinen kerta on aina jännittävä. No, eiköhän meillä mene paremmin jos Oulun KVssa pääsen esittämään sen. Ja mitä nyt vielä ensi vklp tulee, Tuisku pääsee pyörähtämään junnukehissä.Ja mitä meidän tokoiluun kuuluu, ei hyvää. Itsevarmana vielä pari kuukautta sitten jankkasin että lähdetään nuorten SM tokoon. Eipä sitten mennäkkään. Kyytiä en ole sinne asti saanut. Voin olla varma että muutenkin meidän tuurilla kisapäivä olisi joko porottavan kuuma tai sataisi. Syksyllä erkkarin yhteydessä olevaan kokeeseen mennään varmasti. Siitä en jänistä. Treenivideotakin tulee varmasti piakkoin.


Vielä tähän lopuksi, kommenttia tästä asiasta on tullutkin, joku päivä voisin käydä videokuvaamassa koiria ja värkätä jonkunsortin videota musiikin kera. Joskus kauan sitten vielä tein ihan tiheään tahtiin videoita, mutta nykyisin ei ole ollut oikein motivaatiota (eikä materiaalia). Yritän saada aikaiseksi tehdä jonkun videon.

6 kommenttia:

 1. Voijh, video kuulostais tosi hyvältä! :) Toivottavasti saat aikaseks tehdä jonkun!

  VastaaPoista
 2. Mä näin teidät mätseissä. :D Mietinkin heti, että onko sama koira. Ja vielä kun nimikin oli Tuisku. :) Mitä mieltä olit isojen tuomarista?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aijaa, niinjustiin :D Mä tykkäsin tuomarista, mukavan oloinen ja käsitteli koiraa hellästi.

   Poista
  2. Ite en jotenki tykkää. Se on pari kertaa ollu tuomarina, niin se tuntuu välillä, että suosii tiettyjä rotuja. Eikä paljon välitä siitä, miten niillä menee kehässä, kun aina se tietty rotu pärjää paremmin. En sitten tiiä, että millä perusteella se ne päättä, jos punaisen saa sellainenkin koira, joka vaan laukkaa ja hyppii juostessa, ja seisonnassa vaan pyörii, vaikka toinen koirista käyttäytyisi tosi nätisti. :D
   Mun urosta kokeili vissiin vähä liian rajusti, kun vingahti ja käänty kattomaan, että mitä siellä takapäässä tapahtuu. :D

   Poista
  3. Aijjaa, mä en hirveästi seuraillut sitä sen tuomarointia, kun olin koko ajan fiiliksellä "äääh en jaksa olla täällä enääää". :D Ja muutenkin ensimmäinen kerta kun ollaan tällä tuomarilla, joten en sen kummemmin sitä tunne. Kuka koira sulla muuten on, että satunko tietämään? :)

   Poista
  4. Jos satuit katsomaan isojen pentujen kehää, niin se trikki pk collie. :)Jolla meni kyllä tosi huonosti sinä päivänä :D

   Yritän itekki pitää blogia kyseisen koiran ja sen kaverin elämästä: http://blackiceparadice.blogspot.fi/
   Vasta aloittelin ja kuvatkaan ei mistään parhaimmasta päästä. Huono kamera ja vielä huonompi kuvaaja :D Mutta yritän kirjoitella mahdollisimman usein, että kasvattaja saa tietää miten pojalla menee. :)

   Poista