maanantai 22. heinäkuuta 2013

Mökkitokoilut

Kuten aikaisemmin lupasin, latasin meidän videon yhden illan treeneistä mökillä. Eipä mulla hirveästi ole niistä kommentoitavaa, video kertoo kaiken. Aloitettiin treenit pitkähköllä nurmella, mutta vaihdettiin sitten ''parkkipaikan'' puolelle, koska pitkä nurmikko sai energisen Tuiskun pomppimaan turhankin paljon. Kuumuus selvästi alkoi loppua kohten painaa. Jäävistä maahanmeno oli kiva, koira meni terävänä maahan. Seisomisessa ei sen kummempaa kuin tuo, että se siirsi takapäänsä vinoon. Videoista selvästi huomaa ettei meidän tokoilut ole mitään vakavaa ja pilkunviilaamista. Tuisku on niin hankala koira motivoita niin yritän pitää tokoilun mahdollisimman kivana ja rentona juttuna. Taino Tuiskuhan motivoituu superhelposti hyvällä herkulla mutta ilman herkkua onkin asia erikseen. Jospa me kuitenkin pystyttäisiin hommaamaan ne kolme hikistä ALO1:stä että saataisiin edes se TK1. Vieläkin mä pidän kiinni siitä 5.10 kokeesta, kunhan saadaan käännökset kuntoon niin eiköhän se siitä.

9 kommenttia:

 1. Wau ihan himonopeet no teidän jäävät! :D ps. Jänskä tuo uusi banneri :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä alan itsekkin olla varsinkin tuohon maahanmenoon tyytyväinen! Ja apua jänskä hyvällä vai huonolla tavalla? :DD

   Poista
  2. Siis ihan hyvällä ! :D :-)

   Poista
 2. Aivan ihanan ripeä tuo maahanmeno!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuiskukin jopa osaa olla joskus pähee tokokoira :D

   Poista
 3. Tuisku on ihana <3 Meidän maahanmeno on hidas, koska Nalalla on huono tekniikka(=perse edellä). Meidänkin pitäis saada ne kolme hikistä ykköstä, että saatais se koulari. Mä olen nyt jo ramppikuumeessa kokeen vuoksi, mutta ehkä se sujuu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvin se teillä menee! Meillä ei muuta ongelmaa ole kuin nuo käännökset ja palkkaamattomuus, on sinne 5.10 vielä aikaa, ehkä ihan suosiolla haen ryhmäpaikkaa syksyllä OKK:lle :D

   Poista
 4. Wow, menettepä hienosti! Meilläkin ensimmäiset kokeet luultavasti lokakuussa joskaan meidän liikket ei ole läheskään noin hyvässä kunnossa ja se treenimotivaatio pitäisi löytää jostakin!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitän! Nooh, jos yhtään lohduttaa niin löytyy meilläkin vielä paljon ongelmia jotka pitäisi saada ratkaistua. Treenimotivaatiota tarvisi niin koira kuin minäkin :D

   Poista