keskiviikko 24. heinäkuuta 2013

Lappalaiskoirakalenteri 2014

Tänään sain sähköpostin joka taas vaihteeksi piristi ihan kivasti päivää. Tuiskun kuva on valittu vuoden lappalaiskoirakalenteriin. Toisena vuotena peräkkäin Tuiskun kuva valittiin kalenteriin. Kaikenlisäksi viime sekä tällä kerralla Tuiskun kuva sai kaikista eniten ääniä. Kiitoksia äänestäjille! Kalenteri julkaistaan syksyn erkkarissa juuri sopivasti. Alla vielä kalenterikuvat, vasemmalla vuoden 2013 kalenterin kuva, ja oikealla vuoden 2014 kalenterin kuva. Anteeksi ensimmäisen kuvan laatu, en löytänyt alkuperäistä kuvaa tältä koneelta tai nettigalleriastani.


5.10 Erkkarin tokokokeessa tuomarina olisi Päivi Kivelä, ja empä ole juuri lukenut siitä muutakuin että tiukka tuomari. Tämän vuoksi on jo nyt alkanut jännittää, vaan nyt en kyllä jänistä. Mehän mennään vaikka oltaisiin kuinka huonoja, muuten en ikinä saa raahattua meitä kokeeseen. Täytyy mennä vain sillä fiiliksellä että ihan sama mitä sieltä tulee kunhan meillä on hauskaa. Ja kunhan koira ei karkaa kehästä tai lopeta tekemästä yhtikäs mitään.

6 kommenttia:

 1. Mä tulen pian ja potkin teidät kokeeseen :)

  VastaaPoista
 2. Hehh, mie olin siellä leirillä ja tuiskua tietysti äänestin!!(;

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! :) Minkälainen leiri oli varmaan oli kivaa ja sait uusia tuttavuuksia? :)

   Poista
 3. Leiri oli oikein mukava ja pääsi tutustumaan uusiin lajeihin koiran kanssa. Juu uusia kamuja löytyi ja tessu rakastui täysin yhteen rillipäiseen mustaan narttuun. (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sepä kiva. :) Pitää yrittää itsellä päästä sinne ensi vuonna.

   Poista