lauantai 5. lokakuuta 2013

Nobody's perfect
Oivoi, melko harvaksi alkaa jäädä tämä minun päivittely. En ole saanut tuota kameraakaan raahattua ulos, kun ei ole minkäännäköistä motivaatiota kuvata. Kuvat on taas menneet huonompaan ja huonompaan suuntaan, ja tuntuu etten osaa kuvata yhtään. Putkikin on alkanut reistailemaan, tarkennus ei nykyään osu millään oikein, ja se sahaa ihan jumalattomasti. Ennen se on ollut sentään ihan siedettävää. Kaikenlisäksi kamera ei välillä suostu ottamaan kuvia kun herjaa että objektiivin ja kameran liitännäisessä (?) on vikaa, en nyt satu muistamaan kunnolla mitä se herjaakaan. Kuitenkin, toivottavasti joku päivä saisin sen paremman objektiivin. Vaan perkule kun ne maksaa niin hirveästi.


Torstaina käytiin tässä lähellä kiskopuiston koirapuistossa, oltiin sovittu treffit Urho-lapparin kanssa. Paikka oli meille täysin uusi, mutta minä kyllä tykästyin siihen. Melko iso aitaus, jossa oli nurmikkopohja. Tuisku ei aluksi oikein kiinnostunut leikkimään Urhon kanssa, ja ärähteli sille pariin otteeseen. Loppua kohden Tuiskua alkoi kuitenkin kiinnostaa ja yritti välillä päästä leikkiin. Urhon lähdettyä me vielä jäätiin vähäksi aikaa Tuiskun kanssa puistoon, ja Tuisku sai olla kahdestaan nuoremman seropin kanssa. Kaksikko tutustui vähän aikaa toisiinsa ja kohta ne juoksivatkin hirveää rallia koirapuistossa. Tuisku leikkii paremmin samankokoisen koiran kanssa kahdestaan, kuin suuressa koiralaumassa. Toki tuttujen koirien kanssa kyllä leikkii missä vain.


Tänään poikettiin aamulenkillä vähän erisuuntaan tätä peltolaa, ja poikettiin isolle hiekkakentälle, missä olen ollut liikuntatunneillakin koulussa. Hiekkakenttä oli todella suuri ja tasainen, olisi juuri sopiva treenipaikkakin meille. Tällä kertaa koirat kuitenkin pääsivät irti vähän leikkimään. Lähikulkijoita ei ollut paljoa, joten ei ollut huolta että tuuteri olisi lähtenyt litomaan. Otettiin pari seuruupätkää ja maahanmenoa Tuiskun kanssa, ja molemmat meni kivasti. Pitäisi käydä kyseisellä kentällä ottamassa kokeenomaisemmat treenit joku päivä.
Tänään suuntaan kolmeksi Nallikarin Edeniin, menen kuuntelemaan Marja Talvitien luentoa suomenlapinkoiran ja lapinporokoiran rakenteesta, saattaa olla ihan mielenkiintoinen. Tokokoetta oli tarkoitus aamulla mennä katsomaan, ja olisihan jossain ollut myös mätsäri mihin mennä Lissun kanssa, vaan jätettiin molemmat väliin. Huomenna suunnataan aamusta Nallikariin, ja silloin onkin erkkarin vuoro. Ihan hirvityttää, Tuisku on kalju ja pelkästään valioluokassa on 15 narttua.. Huhhuh.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti