lauantai 26. lokakuuta 2013

Potilaan kuulumisia


Lissu on lähtenyt parantumaan hyvin. Virtaa olisi vaikka kuinka paljon, ulkona tekisi jo juosta ja leikkiä Tuiskun kanssa, mutta ei vaan saa. Haava näyttää normaalilta, ei punoita eikä eritä mitään, hyvin on umpeutumassa. Ei ole sen kummemmin ollut tarvetta puhdistaa sitä, rapakeleillä oon sitä pariin otteeseen putsannut betadinella. Akuutista kävin hakemassa sille suojapuvun öiden ajaksi, kun t-paidoista tehdyt viritelmät ei oikein meinaa pysyä päällä. Noh, kotona huomasin että ostin liian pienen puvun, maanantaina pitää käydä vaihtamassa koon isompaan. Ruokakin on alkanut maittaa, pariin otteeseen Lissu on syönyt ihan koko kupin tyhjäksi (se on harvinaista, Lissu on nirso).


Ei tämä potilaana oleminen suinkaan lopu. Huomasin pari päivää sitten, että Lissun toinen iso poskihammas näyttää pahemmalta. Ennen se ei ole ollut nuin huonossa kunnossa, eikä ole tullut kiinnitettyä siihen mitään huomiota kun ruokaa kyllä pureskellaan normaalista ja niskaluita järsii ihan huoletta. Hampaan juuressa erittyy hieman mätää ja ien on vetäytynyt aika reippaasti kun toisen puolen terveeseen hampaaseen vertaa. Olihan tämä odotettavissa, saatiin jo kuulla tästä Lissun edellisellä lääkärikäynnillä. Toki tätä hampaan pahentumista olisi voinut hieman hidastaa harjaamalla niitä hampaita joka toinen päivä..! Soitin Akuuttiin tästä ja saatiin hampaanpoistoaika 18.11.


Tuisku on ollut melko vähällä huomiolla ja huomaa että se on hieman mustasukkainen, kun Lissun ympärillä pyöritään koko ajan. Ollaan me kuitenkin saatu viettää kahdenkeskeistä aikaa, kun Lissu ei ole voinut tulla pitemmille lenkeille mukaan. Käytiin eilen pitkästä aikaa koirapuistossa Tuiskun kanssa. Taas oltiin vähän ujoina ja ei uskallettu mennä isompien koirien mukaan leikkiin. Puistoon tuli kuitenkin hieman arempi nuori koira, ja kahdestaan jäädessään kaksikko kirmasi pitkin puistoa. Meidän pitäisi päästä miitteilemään enemmän koirien kanssa, koirapuistoissa on aina ärsyttävää, jos sattuu paikalle yli-innokas uros joka ei osaa käyttäytyä.Jee, sain 50mm takaisin, tosin tämän päivän otoksiin olen kaikkea muuta kuin tyytyväinen. En osaa edes säätää värejä hyvin, argh.


2 kommenttia: