Hihnan toisessa päässä

"Oma pieni ja salainen haave on suunnata valmistumisen jälkeen kohti käsivarren lappea, työskennellä pienessä matkamuistopuodissa ja vaeltaa pörrölauman kanssa tuntureilla... Ihan rauhassa..."Blogin kirjurina ja hihnojen pitelijänä toimin minä, Emilia, ystävien ja tuttavien kesken Emppu. Olen joulukuussa 17 vuotta täyttävä tyttö ja asun Oulussa. Ystävät kuvaavat minut iloisena ja ''pirtsakkana'' ihmisenä. Olen sosiaalinen ja viihdyn ihmisten seurassa, uusien tuttavuuksien kanssa olen ensimmäisenä hieman ujo mutta kun tutummaksi tulee niin johan läppä lentää! Pidän nykyään todella paljon luonnossa liikkumisessa, ja mikään ei ole parempaa kuin rämpiä umpimetsässä koirien kanssa. Ja tietenkin, kaverit, koirat ja valokuvaus ovat lähellä sydäntä.

Opiskelen tällä hetkellä Kontinkankaalla lähihoitajaksi. Odotan innolla että valmistun ammattiin ja pääsen töihin. Viimeisenä vuotena olisi tällä hetkellä suunnitteilla suuntautua mielenterveys- ja päihdepuolelle, ja toivon mukaan työskentelen joku päivä mielenterveyspotilaiden kanssa. Se on hyvin pitkään kiinnostanu mua.

Olen pienestä pitäen rakastanut eläimiä, mutta koiriin olen hurahtanut tuttavani sheltin avulla. Rico on vielä tänäkin päivänä lähellä sydäntä vaikken sitä enää niin paljoa nääkkään. Monet vuodet tuli leikittyä pehmokoirilla ja roikutettua tyhjää flexiä ja kaulapantaa perässä, mutta vuonna 2008 se kauan haaveiltu unelma toteutui, kun Tuisku tassutteli kuvioihin. Kesänä 2012 tulikin jo Lissu. Enpä olisi pienenä uskonut istuvani näinkin pian sohvalla kahden upean pörrykän kanssa.

Koirien lisäksi harrastan ''vakituisesti'' valokuvausta. Valokuvauksesta kiinnostuin ja aloin perehtymään siihen enemmän kun kesällä 2011 ostin Canon EOS 500D:n. Ensimmäinen vuosi tuli kuvattua 18-55mm ja 75-300mm objektiiveilla, mutta syksyllä 2012 ostin 50mm 1.8 putken, joka töröttää vielä tällä hetkelläkin kamerassa. Haaveissa olisi ostaa parempi putki, ehkäpä sitten tulevaisuudessa.

Uudeksi ''harrastukseksi'' ja ajan kuluttajaksi on tullut bannereiden teko. Vielä en ole mikään erittäin hyvä kuvanmuokkaaja, mutta taitoa kyllä riittää jo jonkun verran ja koko ajan tässä kehitytään. Jos olet kiinnostunut bannereistani, niistä löytyy lisää täältä.

Tutustun mielelläni uusiin koiraihmisiin, ja meille kelpaa aina lenkki- ja treeniseura! Meidät voi bongata myös lähellä olevista näyttelyistä, mätsäreistä ja muista koiratapahtumista.

2 kommenttia:

  1. Säähän oot ku mää :D Vuosi vaan ikäeroo ja mulla on ollut koiria aina. Opiskelen kans hoitsuks ja tykkään liikkua paljo luonnos, oon sosiaalinen jne. sama kalustoki löytyy, mulla on vaa 85mm 1.8 ja 18-55mm kitti :DD pitäskö tavata?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, näyttävästi! :D Mä olen monesti miettinytkin että teidän poppoo olisi kiva tavata, välimatka on tosiaan sen verran pitkä ettei ole tullut puhuttua asiasta.

      Poista