lauantai 24. toukokuuta 2014

Vadelmaveneellä makeemmilla vesillä


Käytiin torstaina Valkiaisjärven maastoissa lenkkeilemässä. Ihan uusi paikka meille, tykkäsin ihan hirveesti ja ehdottomasti lähdetään uudelleen metsän siimekseen näin kuumina päivinä. Löytyi niin leveitä kuin kapeitakin metsäpolkuja, hiekkamonttuja sekä maasto vaihteli tasaisesta hyvinkin epätasaiseen joten koiratkin saivat vähän vaihtelua. Kamera kulki kaulassa mutta vaivauduin ottamaan jopa yhden yhteiskuvan kun niin hieno kivi löytyi siihen hommaan.



Tänään tie vei Hupisaarille, yleensä reissuun on mennyt sellainen parisen tuntia mutta tänään se venyi lähemmäs neljään tuntiin. Syy on tietenkin kuumuudessa, pysähdyimme hyvin väliajoin nurmikolle varjoon viilentymään ja juomaan vettä. Muutenkin kuljettiin koko matka Oulujoen vierestä joten tuulikin oli voimakas ja viileä. Ihmisiä oli paljon liikkeellä, ja kaksikko saikin paljon kehuja nätillä olemuksellaan. Ilmeisesti pitempi kuvaustauko tekee hyvää, mä olen jopa tyytyväinen muutamaan tämänpäiväiseen kuvaan sekä edellisen postauksen Kuivasjärven kuviin!



Pari päivää sitten postiluukusta kolahti tilaukseni bookystä, Tavoitteena täysi kymppi. Tokoon liittyvä kirja kyseessä, koko kirjaa olen vain hieman selaillut, syvemmin perehtynyt vasta muutamaan asiaan. Tänä iltana olisi tarkoitus käydä treenimässä lähikentällä, aiheena seuruun ja käännöksien palauttelu mieleen ja palkkaukseksi otan pitkästä aikaa kaukopalkan. Eilen sisällä pientä käännös- ja takapäänkäyttötreeniä, hetken tsemppauksen ja namijahdin jälkeen Tuiskulla oli paljon intoa jolloin se peppukin pysyi mukana käännöksissä hyvin. Saa nähdä saanko videota tältä illalta.



Tuiskun karvat on kasvanut nopeasti leikkuun jälkeen. Saa kasvaa, erehdyin selaamaan vanhoja kuvia ja kappas kummaa tuli hirveä ikävä sen poski- ja rintakarvoja, jotka kruunaa Tuiskun sievän nallemaisuuden. :D Nyt kun on aloitettu uimakausi Oulujoessa, huomaa että karvojen lyhentäminen on auttanut huomattavasti!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti