torstai 9. tammikuuta 2014

Linkitä blogisi - tulokset!

Tällä kertaa blogit eivät ole parhaus- tai missään muussakaan järjestyksessä, vaan listaan viisi uutta blogia satunnaisessa järjestyksessä parin lauseen kera miksi blogi minua kiinnostaa. Kiitos kaikille jotka linkkasivat bloginsa, mutta kaikkia 44 en valitettavasti voi mainita, joten nyt listaan uudet blogituttavuudet jotka erityisesti jäi mieleen ja aloitan mielelläni niiden seuraamisen.



Kivan näköinen ja talvinen ulkoasu! Blogista löytyy itseäni kiinnostavan lajin treenipostauksia, ja videoita joita aina kiinnostaa katsoa. 



Blogin ulkoasu on tosi kiva ja selkeä. Postaukset ovat hyvin kirjoitettu ja mielenkiintoisia, kuvat ovat isoja ja hyvälaatuisia. 


Joskus oon tainnut piipahtaa tässä blogissa, mutten ole sen säännöllisemmin sitä lukenut. Tämä blogi kiinnostaa sisällöltään, josta löytyy paljon toko-aiheisia postauksia ja videoita ja tekstiä on mukava lukea!



Vähän aikaa olen blogia seurannut ja sen sisältö on mukavaa luettavaa. On kiva seurata kun tämä komea nuori lappalaisherra kasvaa ja kehittyy! 



Blogin ulkoasu ja varsinkin banneri on aivan ihana! Sisällöltään blogi on mukavaa luettavaa ja postauksia koristaa hyvälaatuiset ja hienot kuvat!

Kiitos vielä kerran kaikille bloginsa linkanneille!

3 kommenttia: